Beauty en Wellness

Massage is ontspannend. De North Sea Health Care systemen maken het mogelijk een automatische massage uit te voeren in de veilige beslotenheid van je eigen huis, waar je niemand voor nodig hebt.

Massage vermindert stress, vermoeidheid verdwijnt, je gaat beter slapen en je huid wordt soepeler. Massage helpt bij afvallen.

Beauty afvallen en een strakker lijf

Ontspanningsmassage en stress reductie

Een massage is een zeer doeltreffend middel bij stress en spanningsklachten. Door de massage wordt de bloedsomloop geactiveerd. Het normaliseert de bloeddruk en maakt de gespannen spieren weer soepel. Tijdens de massage wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze verminderen stress en verhogen het geluksgevoel. Ook zorgt een massage ervoor dat je mentaal tot rust komt, waardoor je je beter kunt concentreren na de massage.

Slaapproblemen

Slaaptekort, door bijvoorbeeld niet in slaap kunnen vallen, ’s nachts wakker worden of te vroeg wakker worden, kan een nadelig effect hebben op de gezondheid. Een massage helpt je ontspannen. Tijdens een massage wordt serotonine aangemaakt in het lichaam. Dit hormoon zorgt ervoor dat je beter slaapt.

Afvallen en cellulite

Massage zorgt voor een betere doorbloeding en betere afvoer van afvalstoffen. Het helpt overtollig vocht af te voeren. Uw huid wordt elastischer en soepel. Compressietherapie helpt cellulite (sinaasappelhuid) te verminderen.